Juhlatalo Kasku

Iisveden keisarin pojan tarinatupa

Iisveden keisarin ainut poika syntyi Pieksamäellä. Hän eli lapsuutensa tarinoiden, puukäsitöiden, shamanismin ja menninkäisten keskellä. Lapsuuden kokemuksista syntyi mieltymys tilaan, joka muistaa vanhat tarinat ja synnyttää uusia tarinoita.

Keisarin poika päätyi Kouvolaan. Viehtymys tarinoihin oli säilynyt. Tarinat tarvitsivat tilan. Niinpä hän rakensi itselleen piilopaikan keskelle kaupunkia.

Piilopaikkaan Iisveden keisarin poika on koonnut sisustuksen, jossa näkyy hänen mielenkiintonsa tarinoihin ja puukäsitöihin. Jokainen esine on tarina, jonka keisarin poika on valmis kertomaan vierailleen. Näkyy piilopaikassa hieman sekin, ettei hänelle siunaantunut lapsuudessa liikaa tavaraa.

Keisarin pojan elämän mottona on ollut tuottaa mielihyvää muille ihmisille. On hän päättänyt kutsua muutkin ihmiset piilopaikkaansa keskelle Kouvolaa. Hän haluaa kutsua ihmisiä kokemaan samaa mielihyvää, jonka hän saa piilopaikastaan.

Piilopaikan löysivät ensimmäisenä ihmiset, jotka haluavat myöskin tuottaa mielihyvää muille. Mielihyvää, joka syntyy tilasta ja tarinoista, hyvästä ruuasta ja juomasta, luonnonmukaisuudesta ja hyvästä kahvista sekä erikoisemmista teelaaduista.

Keisarin pojan tarinatupa sijaitsee Kouvolan ydinkeskustassa kävelymatkan päässä matkakeskuksesta.

Missä?

Kouvolan keskustassa Salpausselänkadulla

Mitä?

Kodinomainen tila monenlaisille tilaisuuksille. Hyvää ruokaa, maistuvia juomia, erikoisia kahvi- ja teelaatuja. Kokouksia, illanviettoja, syntymäpäiviä ja perhejuhlia.

Miten?

10 minuuttia kävellen matkakeskuksesta. Autoille ilmaisia parkkipaikkoja aivan vieressä

Koska?

Vuoden ympäri, lähes jokaisena päivänä.